Opløsning af ikke-permanent fillers

Fortryder du din behandling og går rundt med filler-kugler, som giver kosmetiske gener, så er du velkommen til kontakte DrQ, som har stor erfaring og ekspertisen til at hjælpe dig.

Rigtig mange har mere gavn af at få opløst fillerrester, der sidder forkert placeret i vævet fremfor at forsøge at korrigere med nye fillerprodukter, som blot forværrer asymmetrien på længere sigt. Når først produktet er lagt forkert, så er løsningen ikke at tilføre mere fillers.

Her anvendes et enzymmiddel, Hyaluronidase i væskeform, der sprøjtes direkte i filler området, hvorefter der masseres grundigt for at fordele væsken rundt i vævet. Som regel kan man mærke fillerresterne ”smulre” imellem fingrene.

Ved opløsning af fillerrester skelnes der mellem de akutte og ikke-akutte komplikationer; de akutte komplikationer er typisk ledsaget af lokale smerter, misfarvninger, hævelse, varmefornemmelse og evt feber og skal behandles straks. De ikke-akutte komplikationer er næsten altid symptomfrie men er ledsaget af kosmetiske gener, hvor fillerresterne ikke forsvinder af sig selv efter lang tid.

Pris

fra 800,-

Følg DrQ Medical Cosmetic Clinic

Følg os på Instagram og Facebook, og få indblik i vores hverdag.​

Specialiseret non-kirurgisk kosmetiske lægebehandlinger.

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00

Tirsdag og Onsdag

10.00 – 17.00

Torsdag

10.00 – 20.00

Fredag

10.00 – 16.00

Weekend og helligdage

lukket

Telefontid mandag og torsdag fra kl 10-15.

Derudover opfordrer vi kunderne til at sende mail.

Kontaktoplysninger

Drq - Medical Cosmetic Clinic ApS

Patientsikkerhed og sundhedsstyrelsen

Frederiksberg Allé 35, 1820 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 38 60 00

E-mail: kontakt@drq.dk