Vores personale

Personalet er håndplukket for at sikre, at DrQs kerneværdier opretholdes. Vore læger fokuserer på at levere de mest sofistikerede, naturlige og subtile resultater. Lægerne bestræber sig på at levere den bedste og mest velegnede behandling til den enkelte, idet vi sørger for, at alle spørgsmål og bekymringer behandles forud for din behandling

På vores Frederiksberg Allé-klinik tilbyder vi komplet udvalg af non-kosmetiske behandlinger herunder rynkebehandling, anti-aging og hudperfektion.​

Dr. Quynh TH Nguyen

MD, specialiseret kosmetisk læge og founder

DrQ er direktør og visionær bag DrQ. DrQ anderkendes blandt kolleger og klienter for sin ekspertise og tilgang til det æstetiske arbejdet. Dr. Q blev færdiguddannet som læge i 2011 på Syddansk universitet og har siden hen arbejdet målrettet for at dygtiggøre sig som kosmetisk mediciner, der fokuserer på innovativ æstetik uden kompromis med detaljer og sikkerhed. Dr. Q er tilhænger af naturlige resultater med langvarige effekter og strålende hud.

Viden om anatomi og fysiologi kombineret med kunstneriske øjne og fingerfærdighed er det muligt at tilbyde avancerede behandlinger. Hendes ekspertise omfatter bred vifte af behandlinger, hvor hun integrerer forebyggelse, korrektion og vedligeholdelse som en del af pakken.


Tillidsrelationen mellem behandler og klient er højt prioriteret, og hun er stolt af at kunne levere en personlig service med ærlig rådgivning ud fra det individuelle behov. Som klient vil du uden tvivl være i de bedste hænder hos Dr.Q.

Dr. Michael Munksdorf

Speciallæge i plastik- og rekonstruktionskirurgi siden 2000 med subspeciale i mikrokirurgi. I en årrække fungerede han som specialeansvarlig på Sydvestjysk i Esbjerg. 

Aktuelt er Han overlæge og plastikkirurg på Roskilde sygehus samt Nørmark privathospital og har tidligere været ansat på alle de plastikkirurgiske afdelinger ved Københavns universitetshospitaler.

Michael Munksdorf er utrolig dygtig og erfaren plastikkirurg med et velfortjent ry blandt kolleger og patienter. Han underviser og uddanner fremtidens plastikkirurger. 

 At opnå naturlige resultater for sine patienter er af største vigtighed udover at sætte patientpleje i spidsen for sit arbejde.

check Specialist i branchen

Den eneste læge i Danmark der har speciale i non-kirurgiske behandlinger

check 100% kundetilfredshed

Vi rådgiver, behandler og følger kunderne til dørs, for at sikre det absolut bedste resultat.

check Kvalitetsprodukter

Hos os benytter vi kun verdens bedste
​og førende produkter.

check Book en konsultation

Vi laver Sculptra, og fjernelse af ”dårlige” indgreb Book en konsultation i dag!

Kontaktoplysninger

Drq - Medical Cosmetic Clinic ApS

Patientsikkerhed og sundhedsstyrelsen

Frederiksberg Allé 35, 1820 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 38 60 00

E-mail: ​kontakt@drq.dk

Følg os på sociale medier

facebook   instagram (2)

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag og Onsdag

10.00 – 17.00​

Torsdag 

10.00 – 20.00

Fredag

10.00 – 16.00​

Weekend og helligdage

lukket

Telefontid mandag og torsdag fra kl 10-15.
Derudover opfordrer vi kunderne til at sende mail.