Anti-aging med ikke-permanent fillers

Anti-aging fillers med kke-permanent filler-produkt med høj hyaluronsyre (HA) indhold, som findes naturligt i kroppen.​

Af naturlige årsager mindskes HA med alderen. HA har evnen til at tiltrække og fastholde vand, hvilket øjeblikkeligt forbedrer hudens udseende og struktur ved at genskabe dets naturlige fylde. Ikke-permanent fillers fillers kommer i flere varianter med hver sin unikke formel, som giver mulighed for mere specialiserede og avancerede behandlinger. Valg af variant afhænger nemlig af hvilke områder, der skal behandles og vævstype.

Læbe-forstørrelse er fortsat den mest udførte filler-behandling for at opnå et mere sensuelt smil. Resultatet afhænger igen af vævstype, form og omgivende struktur.

Ikke-permanent fillers filler er også en sikker non-kirurgisk ansigtsforyngende behandling, som kan øge volumen og løfte bestemte ansigtsområder, tilføre fugt og behandle dybe rynker. På denne måde genskabes et ungdommeligt og sundere udseende.

Selvom ikke-permanent fillers opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger, afhænger det kosmetiske resultat også af den anvendte teknik, behandlerens erfaring og ikke mindst valg af korrekt produktvariant. Nøglen til et flot kosmetisk udseende er at holde det naturligt. En certificeret og dygtig kosmetisk læge vil kunne vurdere dine individuelle behov og vælge den rigtige filler-type til dig.​

Priser

​0,55 ml

1.800,-

1,0 ml

2.800,-

2,0 ml

5.000,-

3,0 ml

7.500,-

4,0 ml

9.500,-

Tear Trough

​Når vi bliver ældre, bliver huden mere slap og mister evnen til at trække sig sammen. De dybe furer under øjnene bliver mere fremtrædende og definerede, hvilket giver et træt og tungt udseende.

Udhulning under øjet kan behandles effektiv med specialdesignet fillers.

Pris

fra 2.000,-

Læber

​Smalle læber kan være en kilde til selvbevidsthed for mange og er fortsat den mest populære behandling blandt kunderne. Der er mange faktorer, der kan påvirke størrelsen af læberne lige fra genetik til rygning.

DrQ skaber smukke og naturlige resultater. For at finde den bedste behandling for dine læber da book en uforpligtende konsultation og få de bedste råd og vejledning.

Pris

fra 1.800,-

Næsekorrektion

En bump på næsen eller dorsal bump kan påvirke selvværd, især når billeder er taget i profil, hvor en skæv næse kan ødelægge et foto. Årsagen til en bump på næsen kan være genetisk eller et traume, som består af overskydende knogle, brusk eller en kombination pga. calciumaflejringer.


Opsving i injicerbar næseplastik kan tilskrives det faktum, at omkostningerne for en ikke-kirurgisk næseoperation er meget mindre end operation. Smerterne er minimale, og du undgår narkosen.

For at finde en behandling, der passer til dig, skal du bestille en uforpligtende konsultation hos den erfarne DrQ.

Pris

fra 1.800,-

Definerede kindben og æblekinder

Tab af ansigtsvolumen uanset årsag bidrager væsentligt til ansigts aldring. Ikke-permanent fillers med høj hyaluronsyre koncentration er en glat, meget sammenhængende, tyktflydende, fuldt reversibel, volumengivende fyldstof, der er indiceret til at genoprette ansigtsvolumen.

Placeringen og teknikken af produkterne afhænger af din hud og bindevævsstrukturen. 

Pris

fra 2.800,-

Næse-kind-folder og Marionetlinjen

Det er kun naturligt, at man har næsekindfolder – det giver ansigtet noget blødhed og struktur. Desværre mister man volumen i kinderne med alderen, så falder ansigtet sammen, og næsekindfolder fremstå mere fremtrædende. Disse linjer kan fortsætter ned i marionetlinjen, hvis man mister yderligere volumen. Med et punktløft med fillers kan man foretage et ikke-kirurgisk ansigtsløftning for at minimere de dybe folder og linjer og samtidig opnå en definérbar og skarpere ansigtsudtryk.

Pris

fra 2.800,-

Non-kirurgisk ansigtsløftning

Ansigtskirurgi er ikke for alle, hvor man kommer i fuldnarkose og en stor operation, der efterlader synlige og usynlige ar, der på senere tidspunkt kan give problemer med at behandle med filler og botox, hvis man ønsker at bevare resultatet.


De avancerede fillers varianter og innovative teknikker tillader, at man kan foretage ansigtsløftning uden kirurgi.


Behandlingen kræver en grundig konsultation og planlægning.

Som udgangspunkt benyttes Da Vinci metoden til at udføre behandlingen.

check Specialist i branchen

Den eneste læge i Danmark der har speciale i non-kirurgiske behandlinger

check 100% kundetilfredshed

Vi rådgiver, behandler og følger kunderne til dørs, for at sikre det absolut bedste resultat.

check Kvalitetsprodukter

Hos os benytter vi kun verdens bedste
​og førende produkter.

check Book en konsultation

Vi laver Sculptra, og fjernelse af ”dårlige” indgreb Book en konsultation i dag!

Kontaktoplysninger

Drq - Medical Cosmetic Clinic ApS

Patientsikkerhed og sundhedsstyrelsen

Frederiksberg Allé 35, 1820 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 38 60 00

E-mail: ​kontakt@drq.dk

Følg os på sociale medier

facebook   instagram (2)

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag og Onsdag

10.00 – 17.00​

Torsdag 

10.00 – 20.00

Fredag

10.00 – 16.00​

Weekend og helligdage

lukket

Telefontid mandag og torsdag fra kl 10-15.
Derudover opfordrer vi kunderne til at sende mail.