Lær os bedre at kende​

Om DrQ - Medical Cosmetic Clinic ApS

​Klinikken ligger midt på Frederiksberg Allé også kendt som Kongevejen med parisiske inspiration. DrQ er indrettet lyst og hyggeligt, hvor alle kunder er VIP. De flotte resultater og tilfredse kunder skyldes et fantastisk og dygtig team, der brænder for deres arbejde og hele tiden sikrer en strømlinet proces. Kig forbi DrQ til en god og konstruktiv samtale. Her tager vi ikke vores ansvar let, og vi værdsætter enhver kunde og dennes vision.

Medicinsk direktør

​Dr Q Nguyen direktør og visionær bag DrQ-klinikken anerkendes blandt sine kolleger og kunder som en af de mest dygtige kosmetiske læger. Dr Q Nguyen stiller høje krav til ekspertisen, hvorfor hun konstant uddanner sig internationalt for at kunne yde sit bedste.

Efter at have arbejdet hos flere kosmetiske klinikker i London og i København er det nu tid til et nyt og personligt projekt, DrQ – Medical Cosmetic Clinic beliggende på den mondæne adresse Frederiksberg Allé.

DrQ tilbyder de mest avancerede injektions- og kombinationsbehandlinger for at kunne behandle et bredere spektrum af hudskader og –sygdomme end nogensinde.

Forstå anatomien

​Hvert år er Dr Q Nguyen på international dissektionskursus for at opretholde forståelsen af ansigtsanatomien og spare med andre dygtige kosmetiske læger, hvor der deles om ny viden og tekniske færdigheder. Og det er netop dette, som adskiller Dr Q Nguyen, er hendes brede viden og forståelse for ansigtsanatomi, vævsstruktur og de kunstneriske færdigheder. Hun administrerer de kosmetiske behandlinger med præcision og opnår naturligt udseende resultater.

Dr Q Nguyen lidenskab for sit arbejde er håndgribeligt fra det første møde, du møder hende. Der er fuld fokus på kunden, hvor der lægges vægt på at få kunden til at føle sig tilpas og fortroligt gennem en ærlig og konstruktiv samtale. I stedet for at fokusere på at få kunden til at se yngre ud, handler det om at få kunden til at se og føle sig bedst gennem en fælles rejse.

Frem for alt prioriterer Dr Q Nguyen din sikkerhed ved at udføre detaljerede kliniske vurderinger og konsultationer personligt, inden der udarbejdes en skræddersyet behandlingsplan. Som kunde vil du aldrig føle dig presset eller forhastet.

check Specialist i branchen

Den eneste læge i Danmark der har speciale i non-kirurgiske behandlinger

check 100% kundetilfredshed

Vi rådgiver, behandler og følger kunderne til dørs, for at sikre det absolut bedste resultat.

check Kvalitetsprodukter

Hos os benytter vi kun verdens bedste
​og førende produkter.

check Book en konsultation

Vi laver Sculptra, og fjernelse af ”dårlige” indgreb Book en konsultation i dag!

Kontaktoplysninger

Drq - Medical Cosmetic Clinic ApS

Patientsikkerhed og sundhedsstyrelsen

Frederiksberg Allé 35, 1820 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 38 60 00

E-mail: ​kontakt@drq.dk

Følg os på sociale medier

facebook   instagram (2)

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag og Onsdag

10.00 – 17.00​

Torsdag 

10.00 – 20.00

Fredag

10.00 – 16.00​

Weekend og helligdage

lukket

Telefontid mandag og torsdag fra kl 10-15.
Derudover opfordrer vi kunderne til at sende mail.