Anti-aging med Vistabel

​Hos DrQ tilbyder vi Vistabel anti-age behandling, som er et effektivt kosmetisk produkt, der udglatter rynker og furer. De mest normale områder, der bliver behandlet, er bekymrings-, pande- og smilerynker (kragetæer).

​Vistabel er et varemærke som Azzelure, Dysport m.fl., som svækker/lammer musklen ved at blokere for nogle nerveimpulser midlertidigt. Ud over rynkebehandling kan man ved visse tilfælde succesfuldt behandle gummi-smile, løft af øjenbryn, små rynker på næseryggen (bunny-lines), nedadgående mundvig og mindske kraftige tyggemuskulaturer samt løft af slap hals.

Der skelnes imellem 2 typer rynker, den dynamiske og den statiske rynke. De dynamiske rynker opstår, når du aktiverer og bevæger ansigtsmuskler, mens de statiske rynker er synlige uden aktivering af ansigtsmimik. De statiske rynker er sværere at behandle og, derfor er det nogle gange nødvendigt at behandle rynkerne over flere gange før, der opnås forbedringer evt. supplere med andre kosmetiske behandlinger. Fx bekymringsrynker kan have gavn af at supplere med fillers

Vi anbefaler at booke en konsultation og få en uforpligtende klinisk vurdering.​

Mikrobotox vs. Klassisk botox injektioner

​Rigtig mange kunder er bekymrede for, at de ender med at være fuldstændig mimikløs eller et fastfrossent ansigtsudtryk. Dette sker kun, hvis der bliver overbehandlet med botox. Man kan med fordel udføre mikrobotox, hvor injektionerne er mere overfladiske og dosis pr stik er nedsat, til gengæld fordeles injektioner i større areal. På denne måde bevarer man noget af sin mimik og undgår tyngdefornemmelse, men huden fremstår glat og mindre olieret.

Priser

Liquid facial lift

fra 3.500,-

Bekymringsrynke

fra 1.400,-

Panderynke

fra 1.000,-

Kragetæer/smilerynker

fra 1.000,-

Tyggemuskler (v-shape)

fra 2.500,-

Bunny lines/øjenbrynsløft/gummi smile/ DAO

fra 600,-

Øget svedproduktion i armhuler

fra 2.500,-

Tyggemuskler

​Tyggemusklen har en rhombe-formet størrelse. En bred kæbe kan være et udtryk for maskulinitet, hvilket kan være et problem for nogle kvinder, som gerne vil fremstå mere feminine. Brede og firkantede kæber kan skyldes overaktive tyggemuskler (masseter muskler), der aktiveres under tygning. Tænderskæren eller overdrevet brug af tyggegummi kan få tyggemusklen til at vokse, hvilket fører til maskuline kæbepartier.

Ved at relaksere musklen vha. botox kan man minimere musklens størrelse og derved opnå en gradvist V-shape.

Pris

fra 2.500,-

Smilerynker (kragetæer)

​Rynker omkring øjnene er et af de første tegn på aldring. Ofte som de første rynker, der vises. Efterhånden som vi bliver ældre stopper kroppen med at producere kollagen og elastin, som er proteiner, der holder huden fast og spændstig. Ved gentagne ansigtsudtryk som smil og grin kan man udvikle fine linjer.

Kontakt DrQ for en uforpligtende samtale for at finde den bedste behandling til dig.

Pris

fra 1.100,-

Hyperhidrose (overaktive svedkirtler i armhuler)

​Vistabel/Botox anvendes til at behandle en række medicinske tilstande bl.a. hyperhidrose altså overdreven svedtendens i armhuler.

Botox virker ved at blokere nerverne, der er ansvarlige for at aktivere svedkirtlerne. Normalt aktiverer dit nervesystem dine svedkirtler, når kropstemperaturen stiger. Hos mennesker med overdreven svedtendens er nerverne, der signalerer svedkirtlerne, midlertidig overaktive.

Pris

fra 2.500,-

check Specialist i branchen

Den eneste læge i Danmark der har speciale i non-kirurgiske behandlinger

check 100% kundetilfredshed

Vi rådgiver, behandler og følger kunderne til dørs, for at sikre det absolut bedste resultat.

check Kvalitetsprodukter

Hos os benytter vi kun verdens bedste
​og førende produkter.

check Book en konsultation

Vi laver Sculptra, og fjernelse af ”dårlige” indgreb Book en konsultation i dag!

Kontaktoplysninger

Drq - Medical Cosmetic Clinic ApS

Patientsikkerhed og sundhedsstyrelsen

Frederiksberg Allé 35, 1820 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 38 60 00

E-mail: ​kontakt@drq.dk

Følg os på sociale medier

facebook   instagram (2)

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag og Onsdag

10.00 – 17.00​

Torsdag 

10.00 – 20.00

Fredag

10.00 – 16.00​

Weekend og helligdage

lukket

Telefontid mandag og torsdag fra kl 10-15.
Derudover opfordrer vi kunderne til at sende mail.