Anti-aging med Mesoterapi mod kedelig og træt hud

Hudforyngende og langtidsholdbar behandling

Med anti-age Mesoterapi kan du få en hudforyngende og langtidsholdbar ansigtsbehandling. Behandlingen udføres i vores klink i København på Frederiksberg Allé ved Vesterbrogade af landets eneste læge med speciale i non-kirurgiske kosmetiske behandlinger. 

​Hos DrQ lægger vi stor vægt på den personlige kundekontakt og behandlinger i høj kvalitet med et tilfredsstillende resultat til følge. Hos os er du sikret en femstjernet service, der tager udgangspunkt i tydelig kommunikation, velinformation og forberedelse på den pågældende behandling. 

Vi sikrer os, at du har de rette informationer at træffe de æstetiske beslutninger ud fra. Du kan altid have tillid til, at vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat.

Sådan foregår behandlingen

Anti-age Mesoterapi foregår ved, at en speciel cocktail af ingredienser injiceres i huden (mesoderm). Cocktailen kan indeholde vitaminer, mineraler, antioxidanter, peptider og aminosyrer for at producere mere kollagen. Hyaluronsyren hjælper med at fugte og fylde huden ud, hvor andre komponenter supplerer med ekstra næring.

En typisk behandling tager omkring 45 min. For at opnå de bedste resultater anbefales en session på 3 til 5 behandlinger afhængigt af hudens tilstand. Du vil se en øjeblikkelig forbedring af kedelig og træt hud.

Proceduren er ikke smertefuld, men en bedøvelsescreme kan bruges til at mindske ethvert ubehag. Let hævelse og små injektionsprikker i huden er ikke usædvanligt, men forsvinder i løbet af et døgns tid.

Non-invasiv mesoterapi

Her anvendes særlig udviklet meso-produkter til behandling med mesepen - bestående af bittesmå steriliserede nåle, der penetrerer huden i dybden 0,25 - 2,5 mm. De små sår fremprovokerer kollagen- og elastindannelsen, som heler huden, og får den til at fremstå mere sund og forynget.

Samtidigt bliver meso-produkterne stemplet ned i huden, som fremskynder den foryngende og helingsproces. Dette kaldes også kollageninduktionsterapi.

Behandlingen er generelt sikker og effektiv, og reducerer rynker, mindsker ardannelser og opstrammer/forynger løs og aldrende hud.

Priser fra 1.400 kr.

Invasiv mesoterapi

​Priser fra 1.600 kr.

(for ½ ansigt fra 850 kr.

HairMax Mesoterapi mod hårtab

​HairMax-behandling er nem og virksom mod hårtab - især ved kombineret invasiv og noninvasiv mesoterapi. Der er få eller ingen bivirkninger tilknyttet behandlingen. Ved at tilføre en masse næring og vitaminer til hårrødderne, vil du efter 2-3 måneder opleve, at dit hår forstærkes, og de enkelte strå bliver kraftigere. 

HairMax øger også din blodtilførsel og iltning til hårsækkene, og samtidig bryder den hormonelle ubalance, der kan føre til hårtab. Behandlingen indeholder bl.a.:

  • Hyaluronsyre 30 mg/ml
  • Peptider
  • Vitaminer (bl. a. Biotin, Riboflavin, Thiamin)
  • Mineraler
  • Aminosyrer
  • Plasmalign faktor
  • Planteekstrakter

Acetyltetrapeptid-3 stimulerer dermal papilla ekstracellulær matrixproteiner, som virker direkte på strukturerne omkring hårsækken. Det er med til at forankre hårfibrene i hovedbunden, og styrker de enkelte hårstrå.

Octapeptid-2 aktiverer stamceller i hårsækkene. Sh-oligopeptid-4 er et kompleks af aminosyrer, som fremmer hårvæksten, men som også har en anti-anging effekt.

Hyaluronsyren (HA) kan opjusteres, særligt hvis du har en tør hårbund, og er en vigtig komponent for, at indholdsstofferne kan have en effekt.

Pris fra 1.000 kr.

Vi hjælper også gerne med ansigtsbehandling og CO2 laserbehandling.

Kontakt os for at booke en tid til en indledende konsultation

For yderligere information om behandlingen bedes du tage kontakt til os med henblik på at booke en tid til en konsultation. Her vil du blive tilset af den eneste læge i landet med speciale i non-kirurgiske kosmetiske behandlinger. DrQ er således også den eneste klinik i Danmark, hvor det er en specialiseret læge, der både konsulterer, behandler og følger dig til dørs for at sikre, at du får det absolut bedst mulige resultat.

Ved spørgsmål angående vores priser bedes du ligeledes kontakte os.

check Specialist i branchen

Den eneste læge i Danmark der har speciale i non-kirurgiske behandlinger

check 100% kundetilfredshed

Vi rådgiver, behandler og følger kunderne til dørs, for at sikre det absolut bedste resultat.

check Kvalitetsprodukter

Hos os benytter vi kun verdens bedste
​og førende produkter.

check Book en konsultation

Vi laver Sculptra, og fjernelse af ”dårlige” indgreb Book en konsultation i dag!

Kontaktoplysninger

Drq - Medical Cosmetic Clinic ApS

Patientsikkerhed og sundhedsstyrelsen

Frederiksberg Allé 35, 1820 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 53 38 60 00

E-mail: ​kontakt@drq.dk

Følg os på sociale medier

facebook   instagram (2)

Åbningstider​

Mandag

10.00 – 18.00​

Tirsdag og Onsdag

10.00 – 17.00​

Torsdag 

10.00 – 20.00

Fredag

10.00 – 16.00​

Weekend og helligdage

lukket

Telefontid mandag og torsdag fra kl 10-15.
Derudover opfordrer vi kunderne til at sende mail.