fbpx
Logo Loader
Book en tid

Personale

Personalet er håndplukket for at sikre, at DrQs kerneværdier opretholdes. Vore læger fokuserer på at levere de mest sofistikerede, naturlige og subtile resultater. Lægerne bestræber sig på at levere den bedste og mest velegnede behandling til den enkelte, idet vi sørger for, at alle spørgsmål og bekymringer behandles forud for din behandling

På vores Frederiksberg Allé-klinik tilbyder vi komplet udvalg af non-kosmetiske behandlinger herunder rynkebehandling, anti-aging og hudperfektion.

Dr. Quynh TH Nguyen

MD, specialiseret kosmetisk læge og founder
DrQ er direktør og visionær bag DrQ. DrQ anderkendes blandt kolleger og klienter for sin ekspertise og tilgang til det æstetiske arbejdet. Dr. Q blev færdiguddannet som læge i 2011 på Syddansk universitet og har siden hen arbejdet målrettet for at dygtiggøre sig som kosmetisk mediciner, der fokuserer på innovativ æstetik uden kompromis med detaljer og sikkerhed. Dr. Q er tilhænger af naturlige resultater med langvarige effekter og strålende hud.

Viden om anatomi og fysiologi kombineret med kunstneriske øjne og fingerfærdighed er det muligt at tilbyde avancerede behandlinger. Hendes ekspertise omfatter bred vifte af behandlinger, hvor hun integrerer forebyggelse, korrektion og vedligeholdelse som en del af pakken.
Tillidsrelationen mellem behandler og klient er højt prioriteret, og hun er stolt af at kunne levere en personlig service med ærlig rådgivning ud fra det individuelle behov. Som klient vil du uden tvivl være i de bedste hænder hos Dr.Q.

Tinus de Schunard

Clinic manager & Ambassadør
Tinus insisterer på, at noget af det smukkeste i verden er netop forskelligheden og originaliteten. Og derfor passer han perfekt ind i DrQ. Tinus er et fantastisk kreativt menneske og er især kendt for sine smukke kostumer, som han selv designer og kreerer til de flotte shows. Derudover er Tinus det hotteste navn inden for showbusiness. Og man må sige at Tinus er gennemført original.
I kan glæde jer til at møde Tinus i klinikken.