fbpx
Logo Loader
Book en tid

Anti-aging med Juvéderm fillers

Juvéderm er et ikke-permanent filler-produkt med høj hyaluronsyre (HA) indhold, som findes naturligt i kroppen. Af naturlige årsager mindskes HA med alderen. HA har evnen til at tiltrække og fastholde vand, hvilket øjeblikkeligt forbedrer hudens udseende og struktur ved at genskabe dets naturlige fylde. Juvéderm fillers kommer i flere varianter med hver sin unikke formel, som giver mulighed for mere specialiserede og avancerede behandlinger. Valg af variant afhænger nemlig af hvilke områder, der skal behandles og vævstype.

Læbe-forstørrelse er fortsat den mest udførte filler-behandling for at opnå et mere sensuelt smil. Resultatet afhænger igen af vævstype, form og omgivende struktur.
Juvéderm filler er også en sikker non-kirurgisk ansigtsforyngende behandling, som kan øge volumen og løfte bestemte ansigtsområder, tilføre fugt og behandle dybe rynker. På denne måde genskabes et ungdommeligt og sundere udseende.

Selvom Juvéderm opfylder alle sikkerhedsforanstaltninger, afhænger det kosmetiske resultat også af den anvendte teknik, behandlerens erfaring og ikke mindst valg af korrekt produktvariant. Nøglen til et flot kosmetisk udseende er at holde det naturligt. En certificeret og dygtig kosmetisk læge vil kunne vurdere dine individuelle behov og vælge den rigtige filler-type til dig.

BOOK KONSULTAION

0,55 ml kr. 1.800,-
1,0 ml kr. 2.800,-
2,0 ml kr. 4.500,-
3,0 ml kr. 6.500,-
4,0 ml kr. 8.000,-

Tear Trough

Når vi bliver ældre, bliver huden mere slap og mister evnen til at trække sig sammen. De dybe furer under øjnene bliver mere fremtrædende og definerede, hvilket giver et træt og tungt udseende.
Udhulning under øjet kan behandles effektiv med specialdesignet fillers.

BOOK KONSULTAION

Pris fra kr. 2.000,-

Læber

Smalle læber kan være en kilde til selvbevidsthed for mange og er fortsat den mest populære behandling blandt kunderne. Der er mange faktorer, der kan påvirke størrelsen af læberne lige fra genetik til rygning.
DrQ skaber smukke og naturlige resultater. For at finde den bedste behandling for dine læber da book en uforpligtende konsultation og få de bedste råd og vejledning.

BOOK KONSULTAION

Pris fra kr. 1.800,-

Næsekorrektion

En bump på næsen eller dorsal bump kan påvirke selvværd, især når billeder er taget i profil, hvor en skæv næse kan ødelægge et foto. Årsagen til en bump på næsen kan være genetisk eller en traume, som består af overskydende knogle, brusk eller en kombination pga calciumaflejringer.
Opsving i injicerbar næseplastik kan tilskrives det faktum, at omkostningerne for en ikke-kirurgisk næseoperation er meget mindre end operation. Smerterne er minimale, og du undgår narkosen.

For at finde en behandling, der passer til dig, skal du bestille en uforpligtende konsultation hos den erfarne DrQ.

BOOK KONSULTAION

Pris fra kr. 1.800,-

Definerede kindben og æblekinder

Tab af volumen efter vægttab, sygdom, aldersbetinget eller ønsker du blot mere definition af kinderne, er Juvéderm Voluma og/eller Volift to fantastiske filler-produkter. Placeringen og teknikken af produktet afhænger af din hud- og vævstruktur.

BOOK KONSULTAION

Pris fra kr. 2.800,-

Næse-kind-folder og Marionetlinjen

Det er kun naturligt, at man har næsekindfolder – det giver ansigtet noget blødhed og struktur. Desværre mister man volumen i kinderne med alderen, så falder ansigtet sammen, og næsekindfolder fremstå mere fremtrædende. Disse linjer kan fortsætter ned i marionetlinjen, hvis man mister yderligere volumen. Med et punktløft med fillers kan man foretage et ikke-kirurgisk ansigtsløftning for at minimere de dybe folder og linjer og samtidig opnå en definérbar og skarpere ansigtsudtryk.

BOOK KONSULTAION

Pris fra kr. 2.800,-

Non-kirurgisk ansigtsløftning

Ansigtskirurgi er ikke for alle, hvor man kommer i fuldnarkose og en stor operation, der efterlader synlige og usynlige ar, der på senere tidspunkt kan give problemer med at behandle med filler og botox, hvis man ønsker at bevare resultatet.
De avancerede fillers varianter og innovative teknikker tillader, at man kan foretage ansigtsløftning uden kirurgi.
Behandlingen kræver en grundig konsultation og planlægning.

Som udgangspunkt benyttes Da Vinci metoden til at udføre behandlingen.

BOOK KONSULTAION